2020. július 31., péntek

Augusztusi megjelenések || 2020

A havi megjelenések az a visszatérő szegmense a blogunknak, amelyet lehetőség szerint minden hó végén megpróbálunk olvasóink elé tárni a következő hónapra nézve.
Ezzel a kis könyvcsokorral a legjobb lehetőségünk szerint szeretnénk megmutatni nektek mik is az adott 30/31 nap legjobban várt megjelenései és mikorra számíthattok rájuk.


JOANNA GOODMAN: CRESSIDA TITKAI

1998-ban, ​egy tavaszi éjjelen, Cressida Strauss lezuhan egy negyedik emeleti erkélyről az előkelő svájci bentlakásos iskolában. Az igazgatóság el akarja tusolni az ügyet, nehogy rossz fényt vessen a patinás intézményre. A hivatalos szervek balesetnek minősítik az esetet, ám számos kérdés megválaszolatlan marad. Öngyilkosság volt? Netán valaki lelökte lányt?
Nem titok, hogy az öntörvényű Cressida hol nagylelkű, hol önző magatartásával legalább annyi ellenséget szerzett, mint ahány szövetségest. Legjobb barátnője, az iskolába annak idején ösztöndíjasként bekerült Kersti Kuusk, sokáig agya távoli zugába száműzte a kínzó gondolatokat.
Ám majd húsz évvel később, amikor szinte egyszerre kapja kézhez az iskola évfordulós ünnepségére szóló meghívót és egy régi, közös barátnőjük titokzatos levelét, nem hessegetheti el a feltoluló emlékeket és a nyugtalanító kérdéseket. Miért izgatta Cressidát oly szenvedélyesen az egykor Helvét Társaságnak nevezett, később betiltott titkos klub története, amelynek néhány tagját annak idején eltanácsolták az iskolából?
Kersti tudja, hogy nem odázhatja tovább az elkerülhetetlent: lelki nyugalmát csak úgy nyerheti vissza, ha végre megszabadul a múlt árnyaitól, felgöngyölíti az ügy hátterében húzódó hazugsághálót, és feltárja a nagy presztízsű intézményben történt szabálytalanságokat. Aztán egy újabb váratlan fordulat olyan döntésre készteti, ami örökre összeköti a tragikus sorsú Cressidával.


Várható megjelenés: 2020. augusztus 3.


ANNA BÄGSTAM: A SZEMTANÚ

Harriet Vesterberg a stockholmi állását és a zátonyra futott párkapcsolatát maga mögött hagyva az apjához költözik egy festői szépségű halászfaluba, hogy bűnügyi nyomozóként dolgozzon a landskronai rendőrségen. Az őrsön azonban nem mindenki látja szívesen. Ráadásul az apja házától egy kőhajításnyira brutális gyilkosság történik, egy nőt szabályosan kivégeznek. Ettől kezdve a kis település már halványan sem emlékeztet arra az idilli helyre, ahol Harriet gyerekkora nyarait töltötte. Amikor kollégái nem fogadják be, és nem értékelik kellőképpen a képességeit, Harriet úgy határoz, hogy a maga útját fogja járni. Ám hamarosan olyan nyomokra bukkan, hogy keservesen megbánja ezt a döntését. Lehet, hogy személyesen ismeri a gyilkost?



Várható megjelenés: 2020. augusztus 3.




ALEXANDER LOYD: EMLÉKKÓD

Hogyan formáljuk újra az emlékeinket a boldogabb élet reményében? 

A Gyógyító kód és a Szeretetkód nemzetközileg elismert szerzője, Dr. Alexander Loyd legújabb könyvében radikálisan új megközelítést kínál gondolataink, tudatos és tudattalan énünk megújításához. Módszere, az emlékek újraformálása arra teszi képessé a használóit, hogy életüket mindössze tíz perc alatt magasabb szintre emeljék. 

Életünk során mindannyiunkat érnek negatív élmények, amelyek emléke még évek múlva is zavart, félelmet, szégyenérzetet, szorongást okoz. Ezek az emlékek gyakran meggátolnak minket abban, hogy elérjük kitűzött céljainkat – legyen szó fogyásról, párkapcsolatról, életpályáról, vagy bármely más olyan területről, amelyben sikeresek szeretnénk lenni. A szerző azonban több évtizedes munkával olyan módszert fejlesztett ki, amely képessé teszi a használóit arra, hogy megváltoztassák önmagukról alkotott képüket, és egészségesebbek, boldogabbak, sikeresebbek legyenek.

Várható megjelenés: 2020. augusztus 4.


LAURELL K. HAMILTON: SUCKER PUNCH (ANITA BLAKE, VAMPIRE HUNTER 27.)

A brutal murder, a suspect in jail, and an execution planned, but what if the wrong person is about to be killed? 

When a fellow U.S. Marshal asks Anita Blake to fly to a tiny community in Michigan's Upper Peninsula on an emergency consult, she knows time is running short. When she arrives, there is plenty of proof that a young wereleopard killed his uncle in the most gruesome and bloody way possible. As the mounting evidence points to him, a warrant of execution is already under way.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 

But something seems off about the murder, and Anita has been asked for her expert opinion on the crime scene. Despite the escalating pressure from local cops and the family’s cries for justice for their dead patriarch, Anita quickly realizes that the evidence doesn't quite add up.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 

Time is against Anita, as the tight-knit community is up in arms and fear against supernaturals is growing. She races to uncover the truth and determine whether the Marshals have caught the killer or are about to execute an innocent man—all in the name of justice.

Várható megjelenés: 2020. augusztus 4.


JENNIFER L. ARMENTROUT: MÍG A HALÁL...

Tíz év telt el az óta, hogy Sasha Keaton elhagyta nyugat-virginiai otthonát, miután kiszabadult a Vőlegény néven ismert kegyetlen sorozatgyilkos karmaiból.

Amikor Sasha tíz év után végül hazatér, hogy segítsen a családi fogadó körül, úgy tűnik, élete kirakósának darabjai végre a helyükre kerülnek. Amikor aztán a lányt ismét veszély fenyegeti, Cole Landis FBI ügynök is újra felbukkan, és fogadalmat tesz, hogy helyrehozza tíz évvel korábbi hibáját, és ezúttal megvédi őt.

Aztán eltűnik egy nő. Majd még egy, és a Vőlegény borzalmainak egyetlen túlélője egyre nyugtalanítóbb üzeneteket kap. Cole soha sem volt képes megbocsájtani magának, hogy nem tudta megvédeni Sashát, és mindenre kész, hogy most megtegye. Mert a lány szórakoztató szexissége alatt, amibe tíz éve beleszeretett, acélkemény erő lakozik, és emiatt csak még jobban szereti.

Valaki azonban figyel. Vár. Így Sasha első hibája könnyen az utolsó is lehet.

Várható megjelenés: 2020. augusztus 4.

ANTHONY RYAN: THE BLACK SONG (RAVEN'S BLADE 2.)
A matchless warrior is pitted against a near-God in the second epic installment of the Raven's Blade series. 
It has long been our lot in life, brother, to do what others can't. 
Vaelin Al Sorna was known across the realm as the greatest of warriors, but he thought battles were behind him. He was wrong. Prophecy and rumor led him across the sea to find a woman he once loved, and drew him into a war waged by the Darkblade, a man who believes himself a god--and one who has gathered a fanatical army that threatens all of the known world. 
After a costly defeat by the Darkblade, Vaelin's forces are shattered, while the self-proclaimed immortal and his army continue their terrible march. But during the clash, Vaelin regained some of the dark magic that once gave him unrivaled skill in battle. And though the fight he has been drawn into seems near unwinnable, the song that drives him now desires the blood of his enemy above all else...
Várható megjelenés: 2020. augusztus 4.

STEPHENIE MEYER: MIDNIGHT SUN (THE TWILIGHTS SAGA 5.)
When Edward Cullen and Bella Swan met in Twilight, an iconic love story was born. But until now, fans have heard only Bella’s side of the story. At last, readers can experience Edward’s version in the long-awaited companion novel, Midnight Sun. 

This unforgettable tale as told through Edward’s eyes takes on a new and decidedly dark twist. Meeting beautiful, mysterious Bella is both the most intriguing and unnerving event he has experienced in his long life as a vampire. As we learn more fascinating details about Edward’s past and the complexity of his inner thoughts, we understand why this is the defining struggle of his life. How can he let himself fall in love with Bella when he knows that he is endangering her life? 

In Midnight Sun, Stephenie Meyer transports us back to a world that has captivated millions of readers and, drawing on the classic myth of Hades and Persephone, brings us an epic novel about the profound pleasures and devastating consequences of immortal love.
Várható megjelenés: 2020. augusztus 4.

ELIZABETH KAY: HÉT HAZUGSÁG
Az egész egyetlen aprócska hazugsággal kezdődött…

Jane és Marnie tizenegy éves koruk óta mindent megosztottak egymással. Tudták a másik legféltettebb titkait. És ezt nem is bánták. De amikor Marnie szerelmes lesz, minden megváltozik. 


Ekkortól Jane már egy csúnya titkot rejteget: szívből gyűlöli Marnie gazdag, álszent vőlegényét. És amikor a barátnője megkérdezi tőle, mit gondol a férfiról, Jane kinyögi az első hazugságot. Végül is néha a legjobb barátnők is megtarthatják maguknak a véleményüket. Bár ha őszinte lett volna, Marnie férje talán még ma is életben lenne… 


Hiszen persze nem ez volt az utolsó hazugság. Ez csak a kezdet volt. 

Várható megjelenés: 2020. augusztus 5.

J. D. ROBB: HALÁLOS VANDETTA (EVE DALLAS 49.)
Amikor ​a ragadozóból préda lesz.

Az Igazság Úrnőjének nevezi magát. Miután kiválaszt egy férfit áldozatul, magas szőkévé vagy telt vörössé változik, hogy a lehető legvonzóbb legyen célpontja számára, aki tehetetlenné válik, amikor a markába kerül. 
Az első áldozat Nigel McEnroy, egy gazdag üzletember. A cége már peren kívül megegyezett két fiatal áldozattal – akik nem is tudják, hogy a férfi bűnei nem állnak meg a munkahelyi zaklatásnál. Az Igazság Úrnője azonban tudja, és egy megdöbbentően brutális éjszakán mindenért megfizettet vele. 
Eve Dallas és a férje, Roarke feltárják McEnroy titkos életének részleteit. A férfi megrögzött szokása miatt, hogy megörökítse a bűneit, számos gyanúsított kerül a látóterükbe, de az Igazság Úrnőjének kilétére nem derít fényt. Az eset nehéz, és még jobban megnehezíti, hogy McEnroy özvegye dühvel, tagadással és fenyegetésekkel fogadja a nyomozást. Közben azonban az Igazság Úrnője fáradhatatlanul folytatja keresztes hadjáratát a férfiak ellen, és ha Eve nem tudja megállítani az önbíráskodót, akkor rengeteg vér fog folyni…
Várható megjelenés: 2020. augusztus 6.

MADDIE DAWSON: SZERELMI VARÁZSLÁS KEZDŐKNEK
Marnie MacGraw hétköznapi életre vágyik – férjre, gyerekekre és egy egyterűre a kertvárosban. Most, hogy férjhez menni készül álmai lovagjához, biztos benne, hogy valóban ilyen élet vár rá. Aztán találkozik Blix Hollidayjel, a vőlegénye lázadó, párokat összeboronáló idős nagynénjével, és minden megváltozik – éppen úgy, ahogy azt Blix megjósolta.

Amikor a házassága két kínos héten belül véget ér, Marnie érthetően megdöbben. És még jobban megdöbben, amikor megtudja, hogy ő örökölte Blix brooklyni házát, az összes befejezetlen „projektjével”: a megtört szívű, fura barátokkal és szomszédokkal, akik menekülnek a boldogság elől. Marnie nem hiszi magáról, hogy nagyon különleges volna, ám Blix valahogy tudta, ő lesz a tökéletes ember, aki átveheti a párvarázsló szerepét.
Marnie a maga kárán kénytelen megtanulni, hogy a boldogságot néha nehéz felismerni, és gyakran azoknak van a legnagyobb szükségük rá, akik leginkább eltaszítanák maguktól.
Mulatságos és intelligens kötet, szerethető, különc szereplőkkel, egy csipetnyi varázslattal.
Várható megjelenés: 2020. augusztus 6.

JULIE KAGAWA: A HALHATATLANSÁG ELLENSZERE (ÉDEN TRILÓGIA 2.)
Miután száműzték Édenből, ahol el kellett válnia a szeretett fiútól, Allie a vér szavát követve elindul, hogy megmentse átváltoztatóját, Kanint az őrült Sarren karmai közül. A nyomok Allie szülővárosába, Új-Covingtonba vezetnek, ahol olyasmiről értesül, ami az egész világ pusztulásához vezethet

Új vírus ütötte fel a fejét, a Vörös Tüdő mutációja – amely generációkkal ezelőtt az emberiség tömeges pusztulásához vezetett –, és ez az új nem kíméli sem az embereket, sem a vámpírokat. A Kanin által őrzött titkok rejthetik az ellenszer kulcsát, ezért Allie-nek minél előbb meg kell találnia átváltoztatóját.

A halhatatlanságot veszély fenyegeti, az emberek és a szörnyetegek közti határ elmosódik. 

Vajon Allison képes lesz jó döntéseket hozni ebben a helyzetben?
Kövesd fordulatos történetét!

Várható megjelenés: 2020. augusztus 6.

COLLEEN HOOVER: VERITY
Lowen Ashleigh, az anyagi csőd szélén álló, küszködő író élete állásajánlatát kapja, amikor Jeremy Crawford, a bestseller szerző Verity Crawford férje felkéri, hogy balesetben megsérült felesége helyett megírja az asszony sikersorozatának befejező részeit. 
Lowen megérkezik a Crawford házba, hogy átnézze Verity többévnyi jegyzeteit és vázlatait, remélve, hogy elegendő anyagot talál a munka elkezdéséhez. Csakhogy az irodában nemcsak kaotikus állapotok fogadják, hanem egy önéletrajz is, amit az asszony a legnagyobb titokban írt. A kézirat minden oldala vérfagyasztó vallomást rejt, köztük annak az éjszakának a történetét, ami örökre megváltoztatta a család életét. 
Lowen először úgy dönt, hogy nem mutatja meg Jeremynek a kéziratot, mert annak tartalma még több fájdalmat okozna a gyászoló apának. De ahogy a férfi iránti érzelmei egyre erősebbé válnak, rájön, hogy talán mégis fel kéne fedni Verity mocskos titkait. 

Egy egyedülálló romantikus thriller a New York Times bestseller szerző Colleen Hoover tollából.

Várható megjelenés: 2020. augusztus 7.

KIERA CASS: ELJEGYEZVE
Koroa ​fiatal királya még nem akar megállapodni egyetlen nő mellett – de aztán megismeri Hollis Brite-ot. Hollis a Keresken-kastélyban nőtt fel, és a többi nemesi származású lánnyal együtt abban reménykedik, hogy sikerül felhívnia magára a király figyelmét. Amikor Jameson király szerelmet vall neki, érthető örömmel és izgalommal fogadja az uralkodó közeledését. 
De hamar rájön, hogy ez az új élet a különleges ajándékok és a kitüntetett figyelem mellett komoly elvárásokkal is jár. Hollis nem biztos abban, hogy meg tud felelni a királyi követelményeknek. Izoltánia királya látogatást készül tenni az országukban, és Hollis szeretné bebizonyítani Jamesonnak és önmagának, hogy rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amelyeket egy leendő királynétól elvárnak. De aztán találkozik egy izoltániai idegennel, akinek megvan az a titokzatos képessége, hogy a szívébe lát. Hollis rádöbben, hogy olyan jövőt kíván magának, amire addig gondolni sem mert. 

Kiera Cass a Párválasztó-sorozat és A szirén szerzője. Ezen kívül feleség, anya, és még sok minden más, amit hosszú lenne felsorolni. Többek között remekül ért ahhoz, hogy magával ragadja és megríkassa az olvasóit. Kieráról és a könyveiről a www.kieracass.com weboldalon tudhatnak meg többet.
Várható megjelenés: 2020. augusztus 12.

LUCY FOLEY: VADÁSZPARTI
MINDENKIT MEGHÍVTAK.
MINDENKI GYANÚS.
ÉS MINDENKI ERRŐL BESZÉL.

Az isten háta mögötti vadászlakban, Skócia erdőségeinek mélyén összegyűlnek a régi barátok egy fergeteges szilveszteri partira.
A szépség. A tökéletes pár. A rapszodikus alkat. Az újdonsült szülők. A hallgatag. A belvárosi srác. A kívülálló. Az áldozat.

Nem baleset volt – gyilkosság történt… barátok között.

Várható megjelenés: 2020. augusztus 13.

MASAJI ISHIKAWA: FOLYÓ A FÖTÉTBEN - A FÉRFI, AKI MEGSZÖKÖTT KOREÁBÓL
Félig koreai, félig japán emberként Isikava Maszadzsi egész életében úgy érezte, egyik országhoz sem tartozik. Ez az érzés akkor mélyült el benne igazán, mikor egy megtévesztés hatására a családja Japánból Észak-Koreába költözött, és az akkor tizenhárom éves Isikava a legalsó társadalmi kaszt tagjaként találta magát.

Ebben az életrajzi könyvben őszintén beszámol viharos gyermekkoráról, az elnyomó, totalitárius rezsimben eltöltött harminchat kegyetlen évről és arról, milyen nehézségekkel kellett szembenéznie, hogy visszatérhessen szülőhazájába, Japánba, miután sikerült megszöknie Észak-Koreából.

A Folyó a sötétben nemcsak az országban zajló élet részletes rajza, hanem az emberi lélek megingathatatlanságának és a méltóság megőrzésének testamentuma is.


Várható megjelenés: 2020. augusztus 13. 



CAMILLE DI MAIO: SOHASE FELEDD!

Julianne Westcott olyan életet élt, amiről a háború előtti Liverpoolban a protestáns lányok többsége csak álmodozhatott. Mindene megvolt: gazdag család, selyem báli ruhák és jómódú, fiatal udvarlók serege. Ám amikor megtudja, hogy vak és siket fiútestvére születése óta intézetben nevelkedik, a gondtalan élet és a tökéletes család illúziója szertefoszlik számára. 

Julianne titokban meglátogatja a testvérét, közben megismerkedik és összebarátkozik Kyle McCarthyval, az ír katolikus gondnokkal, aki papnak készül. Julianne a családja elvárásai, Kyle egyház iránti elkötelezettsége és a titkos udvarlás keltette heves, új érzések fogságában vergődik. Választania kell régi élete és a szerelméhez vezető rögös út között. 

Ám ahogy a háború végigsöpör a világon, Julianne egy tragikus baleset miatt kénytelen mindent maga mögött hagyni, és hazugságokon nyugvó, új életet építeni magának. Húsz év után azonban rátalál az igazság – vajon lesz-e bátorsága szembenézni vele?

Várható megjelenés: 2020. augusztus 14.


JULIE JOHNSON: LIKE GRAVITY - A SZERELEM VONZÁSÁBAN
A húszéves Brooklyn „Bee” Turner számára a gyász régi ismerős.

Miután hatévesen szemtanúja volt édesanyja brutális meggyilkolásának, Brooklyn zárkózott, sebzett és – mindenki szerint – egyenesen kiállhatatlan lett. És a lánynak tökéletesen meg is felel, ha elviselhetetlennek tartják, hiszen így senkit sem kell közel engednie magához.
Ezért aztán teljesen felkészületlenül éri, hogy miután – szó szerint – belebotlik Finn Chambersbe, az egyetem hírhedt szoknyapecérébe, aki az egyik helyi együttes énekese is, a fiú makacs elszántsággal igyekszik összebarátkozni vele, Brooklynban pedig veszélyes vonzalom támad iránta.

Tudja, hogy ami köztük van Finn-nel, az több lehet szexnél.
Talán több barátságnál.
És talán több még szerelemnél is.

Ám amikor felbukkan a múltjából egy fenyegető árny, és minden eddiginél nagyobb kihívás elé állítja őt, Brooklyn eléri a töréspontját. Tizenöt év után először kénytelen szembenézni a gyászával és az emlékeivel, miközben halálos macska-egér játékba bonyolódik egy láthatatlan ellenséggel.
Várható megjelenés: 2020. augusztus 17.

SUZANNE PARK: LOATHE AT FIRST SIGHT
Melody Joo is thrilled to land her dream job as a video game producer, but her new position comes with challenges: an insufferable CEO; sexist male coworkers; and an infuriating—yet distractingly handsome—intern, Nolan MacKenzie, aka “the guy who got hired because his uncle is the boss.”
Just when Melody thinks she’s made the worst career move of her life, her luck changes. While joking with a friend, she creates a mobile game that has male strippers fighting for survival in a post-apocalyptic world. Suddenly Melody’s “joke” is her studio’s most high-profile project—and Melody’s running the show.
When Nolan is assigned to Melody’s team, she’s sure he’ll be useless. But as they grow closer, she realizes he’s smart and sexy, which makes Melody want to forget he’s her intern. As their attraction deepens, she knows it’s time to pump the brakes, even with her Korean parents breathing down her neck to hurry up and find a man.
With her project about to launch, Melody suddenly faces a slew of complications, including a devastating trolling scandal. Could the man she’s falling hard for help her play the game to win—in work and in love?
Várható megjelenés: 2020. augusztus 18.

ERIN WATT: BUKOTT ÖRÖKÖS (A ROYAL CSALÁD 4.)
Easton Royalnak mindene megvan: vonzó külső, sok pénz, éles ész. Életének egyetlen célja, hogy a lehető legjobban szórakozzon. Sosem gondol a következményekre, mert nem kell miattuk aggódnia.

Egészen addig, amíg fel nem tűnik a színen Hartley Wright, és fel nem forgatja egyszerű életét. Ő az egyetlen lány, aki – bár vonzódik a fiúhoz – nemet mond neki. Easton képtelen megfejteni őt, és ez csak még ellenállhatatlanabbá teszi számára.

Hartley-nak nincs rá szüksége. Szerinte Eastonnak előbb fel kell nőnie.

Lehet, hogy igaza van.

Ellenségek. Szabályok. Megbánások.

Várható megjelenés: 2020. augusztus 24.

JANELLA ANGELES: WHERE DREAMS DESCEND
In a city covered in ice and ruin, a group of magicians face off in a daring game of magical feats to find the next headliner of the Conquering Circus, only to find themselves under the threat of an unseen danger striking behind the scenes.
As each act becomes more and more risky and the number of missing magicians piles up, three are forced to reckon with their secrets before the darkness comes for them next.
The Star: Kallia, a powerful showgirl out to prove she’s the best no matter the cost
The Master: Jack, the enigmatic keeper of the club, and more than one lie told
The Magician: Demarco, the brooding judge with a dark past he can no longer hide
Where Dreams Descend is the startling and romantic first book in Janella Angeles’ debut Kingdom of Cards fantasy duology where magic is both celebrated and feared, and no heart is left unscathed.
Várható megjelenés: 2020. augusztus 25.

COLLEEN HOOVER: HEART BONES
Beyah comes from a life of poverty and neglect; Samson from a family of wealth.
When the two find themselves spending the summer as neighbors, they soon realize money is one of the few things they don't have in common.
Their bond is too intense to ignore, but with only ten weeks separating them from the start of their new lives on opposite ends of the country, Beyah and Samson decide to stay in the shallow end of a summer fling.
What they don't realize is that a rip current is coming and it's about to drag both their hearts out to sea.
Várható megjelenés: 2020. augusztus 27.

RACHAEL ANDERSON: LORD DRAYSON BUKÁSA 
Amikor Drayson újdonsült grófja a tájékoztatja Lucy Beresfordot, hogy az édesanyjával együtt el kell hagyniuk a házat, amit az elmúlt két évben az otthonuknak tekintettek, Lucy rettentően felháborodik. Nincs se pénzük, se rokonaik, nincs senki, akihez segítségért fordulhatnának, és nincs hova menniük. Hogy meri a gróf minden lelkifurdalás nélkül felrúgni az apja Beresfordéknak tett ígéretét?
A végzet Lucy kezére játszik, amikor egy lovasbaleset után eszméletlen állapotban talál a grófra az út közepén. Amikor a férfi magához tér, és nem emlékszik rá, ki is ő valójában, Lucy megragadja az alkalmat, hogy leckét adjon alázatosságból a grófnak: elhiteti vele, hogy ő csupán egy egyszerű szolga, méghozzá Lucy szolgálatában.

És ezzel kezdetét veszi az elbűvölő mese egy öntelt lordról és egy lobbanékony fi atal lányról, akik úgy belekavarodnak az események hálójába, hogy az is kérdésessé válik, kikeverednek-e belőle valaha.

Vigyázz! A Jane Austen-korabeli stílus és romantika teljesen magával ragad!
Várható megjelenés: 2020. augusztus 28.